Wij onderhouden van Nederland – ook in de winter

  • De Winterschilder • 26 september 2023

Wij onderhouden van Nederland 💙 ook in de winter

Dagelijks zorgen 30.000 schilders, glaszetters en timmerlieden voor het onderhouden van gebouwen in Nederland. Van prachtige woningen, kantoorpanden en vve-complexen tot aan monumenten, boerderijen en villa’s. Het schilderen van de buitengevel, plaatsen van isolatieglas en de mooie afwerking binnen met de laatste trendy kleuren of behang. Wij onderhouden van Nederland – ook in de winter.

Campagne van en voor de onderhoudsbranche

  • Er zijn meer vakmensen nodig om alle woningen en gebouwen de komende jaren te onderhouden en verduurzamen. Daarom voert brancheorganisatie OnderhoudNL campagne met Wij onderhouden van Nederland. Via de campagne kunnen werkzoekenden een opleiding en baan in het vastgoedonderhoud vinden bij 1 van onze 1600 aangesloten leden. Via korte omscholingstrajecten kan je al binnen 6 weken aan de slag als schilder, glaszetter of timmerman.

  • Iedereen kent de bouw of heeft een idee wat techniek is. Toch weten niet alle Nederlanders wat bedoeld wordt met onderhoud. Ofwel het verlengen van de levensduur van een gebouw. Dat doe je door tijdig je kozijnen en deuren te schilderen, houtrot te repareren, de gevel te onderhouden of huidige woningen isoleren in plaats van nieuw te bouwen. Superduurzaam dus. De campagne zorgt ervoor dat die boodschap verteld wordt aan Nederland.

  • Leden van OnderhoudNL staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Met onze campagnes zorgen we dat woningeigenaren, vve-beheerders of bedrijven eenvoudig een schildersbedrijf of glaszetter kunnen vinden. Zo zorgen we met Wij onderhouden van Nederland dat je altijd een kwalitatief goed bedrijf inschakelt.

  • Zelf gebruik maken van de campagnes? Leden van OnderhoudNL kunnen ons promotiemateriaal downloaden voor social media, bouwhekdoeken, posters en nog veel meer. Nog geen lid? Via de website van OnderhoudNL kunnen onderhoudsbedrijven het lidmaatschap aanvragen.

Wat is OnderhoudNL?

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud. Wij zorgen voor veilige arbeidsomstandigheden, helpen bedrijven bij het vinden en opleiden van vakmensen, ondersteunen medewerkers bij hun eigen ontwikkeling en we investeren in de verduurzaming van Nederland.

Deel dit bericht!

Aan de slag. Vind een Winterschilder:

Wij onderhouden van Nederland ❤️

Powered by OmderhoudNL