Waarom je thuiswerkplek wel een kleurtje kan gebruiken

  • De Winterschilder • 1 november 2021

We werken steeds vaker thuis en sinds de coronapandemie is dat alleen maar meer geworden. Toch is de gemiddelde thuiswerkplek nog geen inspirerende werkomgeving. En dat is zonde. Want je wil ook thuis de beste resultaten toch?

Met de laptop aan de keukentafel. Een geïmproviseerd call center in de slaapkamer. Of die oude werkplek in de garage toch maar een beetje opgeruimd. Sinds maart 2020 werken steeds meer mensen thuis, maar het thuiskantoor laat soms nog wel eens te wensen over. Geef je thuiswerkplek daarom deze winter nog een inspirerende kleur. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben we hier wat handige tips voor je.

Deze tips helpen jou met het inrichten van je thuiswerkplek - de Winterschilder

Maak je thuiswerkplek helemaal af met een frisse kleur

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar veel kantoren zijn ingericht zodat jij zo efficiënt mogelijk kan werken en waarbij je je fijn voelt. Hoe zit dat nu veel Nederlanders thuiswerken? Nu regelt je werkgever vast een goede laptop, een vergoeding voor een betere internetverbinding, misschien een zit-sta-bureau en een ergonomische bureaustoel. Maar hoe zit dat met je muren? We hebben alvast 5 ideetjes voor je op een rij gezet:

  • Strakke witte muren, geschilderd of gespoten voor optimale concentratie

  • Een rustgevende kleur waardoor je ideeën beter tot leven komen

  • Een natuurlijke structuurverf die je thuiskantoor wat meer elan geeft

  • Inspirerend fotobehang van die stad waar je zo verliefd op bent

  • Een hip printje met felle kleuren voor creatieve brainstormsessies

Denk hieraan voordat je aan de slag gaat

Nu je een idee hebt wat je met je thuiswerkplek wil, wil je ook weten wat je nodig hebt en hoe lang het duurt. Je kan alvast beginnen met je muren op te meten. Pak je je deuren en deurstijlen ook aan? Dan is het handig om die ook op te meten. Kijk bij het zoeken van de juiste verf naar hoeveel m2 je kan dekken. Omdat elk huis anders is en elke ondergrond weer anders reageert, kan je het beste de schilder om advies vragen. De schilder kan je helpen bij het opmeten, het uitrekenen hoeveel je van wat nodig hebt en adviseren over welke verf het beste past voor jouw situatie. Wil je bijvoorbeeld een duurzame verf gebruikt hebben? Vraag je Winterschilder dan om de beste oplossing.

Bepaal je budget en maak een plan

Ook is het handig vooraf te bedenken hoeveel het schilderwerk mag kosten en welke planning je in gedachten hebt. Maak daar van tevoren goede afspraken over met het schildersbedrijf. Weet je al wat je wil en wil je het liefst zo snel mogelijk een nieuwe kleur voor je thuiskantoor? Dan kan je eenvoudig je prijs berekenen via de OnderhoudNL Garantie Schilderdienst of vind snel een Winterschilder bij jou in de buurt en bel of mail het bedrijf voor een advies.

Aan de slag. Vind een Winterschilder:

Wij onderhouden van Nederland ❤️

Powered by OmderhoudNL